//Galaxy
//Galaxy
PERUBAHAN MENDADAK
Monday, February 13 | 10:56 PM | 0 Galaxy(s)
Wow ! Title kat atas nampak macam BODOH pun ada . HAHA . Actually sekarang aku everytime duk dalam rumah . Bukan nak kata baik . Bagi aku lebih baik duduk kat rumah . Sebab kat rumah kita sendiri , kita rasa lebih selesa . Betul kan ? Kalau aku keluar pun macam takda tujuan . Kawan-2 aku semua pakat dah ada kerjaya masing-2 . Aku pulak bukan tak mau kerja . Abang-2 NGOK NGEK aku semua tak bagi kerja . Tapi bagi aku memang TERBAIKKK laaa . Bagus jugak abang-2 aku ni . HAHA . 

Sekali lagi tapi , duduk kat rumah BORINGGGG ! Dah laa kat tak banyak kawan . Yang ada kanak-2 RIBENA . Syokk kawan dengan budak-2 . Hati pun tak sakit . Depa bukan paham lagi ERTI KEHIDUPAN . HAHA . Lagi satu , sekarang aku dah lenyap dari dunia BER'FACEBOOK' ni . Mungkin bila PINTU FACEBOOK aku terbuka untuk berfacebook again , aku akan online . Now, cuma blog menjadi tempat luahan hati aku . TEUWWW ! Jiwangnyaaa . Kepada kawan-2 yang mesej aku . Harap maaf laa . Aku tak rasa nak jawab mesej hampa buat masa sekarang .    I need some spaces to refresh myself . And buat adikku AFIF NAZHAN , aku mana rindu hang pun laa and thanx paham aku . 

Sebenarnya , aku nak habaq yang blog aku dah bertukar warna . Dari warna hitam kelabu ke KUNING KELABU . Well , kuning tu ala-2 DIRAJA gitu . HAHA . One more thing , alang-2 esok VALENTINE'S DAY , aku pun nak post pasal tu laa . Bagi umat ISLAM , orang kata HARAM sambut . Haram , sunat or makruh aku pun tak tau laa . Lagipun bukan aku nak sambut . Aku pun tak jumpa MY MR. RIGHT lagi . Tapi teringin jugak nak dapat bunga and chocolate . Tapi aku tak makan chocolate . Macam mana ? Kalau tukar dengan makanan berat macam nasi paprik buleh dak ? HAHA . Bila laa nak buleh jumpa orang yang aku rasa berkenan di hati tah ? Oke laa . That's it . See yaa :)


Labels:


<< | >>