//Galaxy
//Galaxy
PSP CABUK
Thursday, February 9 | 9:01 PM | 2 Galaxy(s)
Minggu nih aku rasa berserabut sangat . Family bakal KAK IPAR mai rumah . Aku nih jenis sakit kepala tengok orang ramai-2 kat rumah . Cuaca pulak panas and terik . Bukan nak bohong tapi sungguh aihh panas . Tuu baru panas dunia naa ? Panas neraka nanti tak tau laa lagu mana pulak .

Oke , berbalik pasal family kak ipar aku mai . Depa mai dah la mengejut . Naseb tak duk sini lama-2 . Duk semalaman jaa . Lega aku . Bukan apa . Aku rimas and segan sama . Tapi frust sikit . Takda anak TERUNA pun yang mai . Baru nak ngorat . HAHA . Gatai pulak aku nih . Macam besa laa . Kalau orang mai rumah mesti kena layan kan ? Maklum laa TETAMU .

Esok tuu , along aku pulak sampai . Dah tunang dia mai rumah , kena laa dia balik . Lepas jaa family tunang dia balik . Fuhh , lapang gila rumah . Benda yang paling best sekali , along aku bagi something . Dia kata hang nak tak ? Aku pun tanya laa apa dia ? Terus dia sua PSP . Aku tunggu apa lagi . Ambik laa . Rezeki jangan ditolak . Tapi bukan PSP baru laa . Asal PSP tuu dia punya . Dia kan dah nak kahwin . Takkan nak main benda bodoh tuu lagi . So , dia bagi laa kat aku . Elok laa dari dia p jual . Aku pun tak kesah baru ka lama . Janji buleh main . Kena laa dengan aku yang gila game .



PSP TU SEJIBIK LAGU NIHH :)
BULEH LAA DARI TAKDA
THANX ALONG !

Labels:


<< | >>