//Galaxy
//Galaxy
EXPERIMENT BERSAMA MAMAKU
Sunday, March 11 | 9:39 PM | 4 Galaxy(s)
Today , mama and aku ada buat satu experiment . Wow ! Nampak macam dasyat kan kami dua beranak ni . Haha . Kami telah membuat experiment KEROPOK MONI DIGORENG TANPA MINYAK . Aaaaaa , pelik kan ? Pastu nak guna apa ? First bila mama habaq nak buat benda ni , aku pun tanya macam tu . Mama kata apa guna teknologi yang semakin canggih . Kita guna MICROWAVE laa . Kata mama lagi , kita buleh elakkan lemak apabila mengguna minyak . Ambuih-ambuih mama aku ni . Macam pakar pemakanan pulak . After that , aku pun buat semua yang mama suruh . 1 minit pertama , keropok itu kembang seperti yang diingini . Selepas di'microwave'kan selama 5 minit , YA ALLAH ! Oke , tak mau cakap banyak . Hampa layan ja gambar kat bawah :)

Tadaa ! Hangus kut . Hitam gebu !
Tuu hampa tengok . Sampai berlubang benda ni kami buat .
Dasyatt habaq hang .
My little baby interframe . Muahh !
Akhirnya , ke tong sampah tempatmu . Haha
Bersemadilah engkau wahai experiment yang hancussss !

p/s : Sebenarnya , benda ni akan menjadi kalau kita guna bekas selain plastik and buleh tahan haba . Nama pun experiment . Tak semua menjadi . One more thing , sentiasa menjaga keselamatan :)

Labels:


<< | >>